EN

NAJAVA: 16.12. Webinar o javnim pozivima za sufinanciranje energetski učinkovitih guma i za nabavu filtara i/ili sustava za pročišćavanje zraka u vozilima u cestovnom prijevozu putnika

15.12.2021.

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost (FZOEU)​ i Hrvatska gospodarska komora organiziraju webinar o javnim pozivima za sufinanciranje energetski učinkovitih guma i za nabavu filtara i/ili sustava za pročišćavanje zraka u vozilima u cestovnom prijevozu putnika, koji će se održati u četvrtak, 16. prosinca, u 11 sati.

Cilj webinara je predstaviti spomenute javne pozive čija se objava očekuje tijekom prosinca 2021.
  • Javni poziv za sufinanciranje energetski učinkovitih guma namijenjen je poduzetnicima  koji obavljaju djelatnost cestovnog prijevoza robe i putnika, a odnosi se na gume koje se montiraju na vozila kategorija M3, N2 (najveće dopuštene mase preko 7,5 tona), N3, O3 i O4, licencirana za obavljanje prijevoza putnika ili tereta u unutarnjem ili međunarodnom cestovnom prometu.
  • Javni poziv za nabavu filtara i/ili sustava za pročišćavanje zraka u vozilima u cestovnom prijevozu putnika namijenjen je poduzetnicima koji obavljaju djelatnost javnog linijskog i povremenog cestovnog prijevoza putnika u unutarnjem i međunarodnom prijevozu.

Informacije, program i obrazac za prijavu na webinar nalaze se na stranicama Hrvatske gospodarske komore > POVEZNICA