Radnička cesta 80, 10000 Zagreb | OIB: 85828625994 | T: +385 (1) 539 1800 | F: +385 (1) 539 1810 | E: kontakt@fzoeu.hr

Novosti

Radionica Fonda za poduzetnike na Poslovnom uzletu u Ludbregu

04.09.2015. Za poslovni sektor u 2015. godini namijenjeno je 13 javnih poziva i natječaja Fonda za projekte energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije. O tome kako se prijaviti i osigurati sredstva za svoje buduće projekte poduzetnici su mogli saznati na radionici Fonda u Ludbregu 3. rujna, na Poslovnom uzletu u organizaciji Poslovnog dnevnika.

Za poslovni sektor je u 2015. godini namijenjeno 13 javnih poziva i natječaja Fonda za projekte energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije. O tome kako se prijaviti i osigurati sredstva za svoje buduće projekte poduzetnici su mogli saznati na radionici Fonda u Ludbregu 3. rujna, na Poslovnom uzletu u organizaciji Poslovnog dnevnika.

Kako bi se izbjegle pogreške prilikom prijava na neke od budućih natječaja ili javnih poziva zanimljivih poduzetnicima, naglasak je stavljen na važnosti dostavljanja potpune i valjane dokumentacije. Na radionici su se također pojasnili tehnički uvjeti natječaja koji moraju biti zadovoljeni kako bi se ostvarila mogućnost sufinanciranja projekta energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije.

Poduzetnicima je predstavljen i koncept Zelenog ureda koji se sastoji od motivacijske radionice namijenjene zaposlenicima te prijedloga niza besplatnih mjera koje imaju utjecaj na povećanje energetski učinkovitog ponašanja u uredskim prostorijama. Uz predavanje Fonda na radionici je bilo riječi i o modelu financiranja projekata za poboljšanje energetske učinkovitosti kroz EBRD-ovu kreditnu liniju WeBSEFF (Western Balkan Sustainable Energy Financing Facility).