HR

OBAVIJEST prijaviteljima na javni poziv za energetsku obnovu kuća

03.12.2021.

Priprema prijave u sustavu ePrijave https://prijave2021.fzoeu.hr/ moguća je do 6. prosinca 2021. u 12:00 sati. S obzirom da od tog trenutka u sustavu više neće biti moguće unositi izmjene niti mijenjati učitanu dokumentaciju, potičemo prijavitelje da provjere jesu li uneseni svi traženi podaci i/ili dokumenti, a posebnu pažnju skrećemo na ispunjavanje polja u koraku 6 – Izjave. Nakon 6. prosinca u 12:00 sati u korisničkom računu bit će vidljiva rekapitulacija gdje će biti vidljivi detalji pripremljene prijave.
 
7. prosinca 2021. (utorak) u 10:00 sati u korisničkom računu bit će aktivirana opcija PODNESI PRIJAVU te će se klikom na nju omogućiti podnošenje prijave. Napominjemo kako kraće vrijeme prije početka podnošenja prijava privremeno neće biti vidljiva rekapitulacija u korisničkom računu, a radi osiguravanja stabilnosti sustava.
Obavijest o uspješnom podnošenju prijave bit će poslan na adresu elektroničke pošte na koju je registriran korisnički račun tijekom dana kada je prijava podnesena. Za svaki slučaj potrebno je provjeriti i pretinac neželjene pošte.
Za sva pitanja stojimo na raspolaganju na [email protected] i [email protected]

Sve informacije vezane za Javni poziv za energetsku obnovu obiteljskih kuća pronađite na Energetska obnova obiteljskih kuća | Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost (fzoeu.hr)

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost