EN

Nova kategorija

29.12.2023.

Priručniku za hotele "Smanji otpad od hrane, kuhaj za svoje goste" dodani su autori sadržaja koje možete pogledati u Impressumu priručnika.

Podsjetimo, priručnik predstavlja vrijedan alat za smanjenje količine otpada od hrane za hotelijere te sadrži smjernice, preporuke i metode, čime će se u konačnici značajno smanjiti i odlaganje biootpada na odlagalištima što je jedan od glavnih ciljeva.

Priručnik pogledajte ovdje:
 

Pristupačnost

Ako želite spremiti trajne postavke, kliknite Spremi, ako ne - vaše će se postavke poništiti kad zatvorite preglednik.
Resetiraj postavke
Spremi
Ova web stranica koristi kolačiće
Za više informacija o kolačićima koje upotrebljavamo, te o načinu kontrole i konfiguriranja, posjetite našu stranicu POLITIKA KOLAČIĆA. Ukoliko se slažete sa spremanjem kolačića na vaš uređaj odaberite PRIHVAĆAM.
Prihvaćam