HR

Najava: Informativna radionica za poziv Modernizacijskog fonda

04.05.2023.

Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja objavilo je Poziv za dodjelu sredstava vrijedan 60 milijuna eura pod nazivom "Proizvodnja električne energije iz obnovljivih izvora u prerađivačkoj industriji i toplinarstvu". Cilj Poziva je da poduzeća sama proizvode energiju za vlastite potrebe korištenjem obnovljivih izvora energije, čime bi smanjila ovisnost o nabavi energije na tržištu i smanjila troškove energenata. Bespovratni iznos po projektnom prijedlogu iznosi između 100 tisuća i maksimalno 2 milijuna eura, a maksimalni iznos koji jedan prijavitelj može ostvariti je 4 milijuna eura.

Nastavno na veliki broj upita tvrtki, potencijalnih prijavitelja o Pozivu, Hrvatska gospodarska komora u suradnji s Ministarstvom gospodarstva i održivog razvoja i Fondom za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost organizira informativnu radionicu o Modernizacijskom fondu

Radionica će se održati u petak, 12. svibnja s početkom u 12 sati u Hrvatskoj gospodarskoj komori, Rooseveltov trg 2, Zagreb. Moguće je i online sudjelovanje (poveznica za spajanje će biti naknadno dostavljena).

Za radionicu je obvezna prijava putem prijavnog web obrasca Hrvatske gospodarske komore, najkasnije do srijede 10. svibnja 2023..
Putem prijavnog obrasca također je moguće unaprijed postaviti konkretna pitanja za predavača.

VIŠE INFORMACIJA>