HR

U subotu se održava online radionica o obnovi kuća

07.10.2021.

Nakon što je program sufinanciranja energetske obnove obiteljskih kuća predstavljen na 26 informativno-edukativnih radionica diljem Hrvatske, Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost će u subotu, 9.10.2021. održati i besplatnu online radionicu. Radionica će se održati putem platforme ZOOM, s početkom u 10 sati. 

Cilj je omogućiti svim građanima informacije o uvjetima prijave za sufinanciranje mjera energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije te pojasniti popis obvezne dokumentacije i načina prijave. Na primjeru testne prijave bit će demonstriran i rad u sustavu ePrijave, a predviđeno je i vrijeme za odgovore na pitanja građana i ostalih sudionika radionice.
 
Informacije o programu sufinanciranja mogu se pronaći na https://www.fzoeu.hr/hr/energetska-obnova-obiteljskih-kuca-7679/7679 pa građanima savjetujemo da prije radionice pogledaju sve dostupne sadržaje.
 
Za sudjelovanje na online radionici, prijavljuje se klikom na https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_9DLtqnGeSJyS4RhUBdR7nQ, nakon čega biste na Vaš e-mail trebali dobiti potvrdu s pripadajućom poveznicom za samu radionicu.
 
Osim sudjelovanjem na  informativno-edukativnim radionicama, informacije o ovom programu sufinanciranja se mogu dobiti i slanjem upita putem elektroničke pošte na obiteljske2020@fzoeu.hr.
Najčešća pitanja i odgovore možete pronaći na NAJČEŠĆA PITANJA I ODGOVORI