HR

OBAVIJEST: 2. izmjene Javnog poziva za energetsku obnovu obiteljskih kuća oštećenih u potresu

30.11.2022.

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost danas je u suradnji s Ministarstvom prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine objavio 2. izmjene Javnog poziva za energetsku obnovu obiteljskih kuća oštećenih u potresu.
 
Korisnici koji provode samoobnovu od potresa tako će kao dokaz provedene obnove Fondu trebati priložiti isključivo Završno izvješće nadzornog inženjera. Cilj ovih izmjena je korisnicima pojednostaviti postupak pripreme dokumentacije za isplatu odobrenih sredstava sukladno Ugovoru o sufinanciranju. 

Informacije o navedenom Javnom pozivu nalaze se na: https://www.fzoeu.hr/hr/natjecaj/7539?nid=196 
 
Za sva pitanja koja se tiču potresa, građani  se mogu obratiti na besplatni info telefon 0800 0017 ili osobno, dolaskom u Informativni centar „Obnova“ na adresi Ulica kneza Mislava 2 ili u izmještenim uredima Ministarstva prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine: Trg Stjepana Radića 8 u Petrinji, Ulici Ivana Meštrovića 28 u Sisku ili na Trgu bana Josipa Jelačića 2 u Glini.
Svoje upite građani mogu dostaviti i putem elektronske pošte, na [email protected] ili [email protected]. Za upite vezane uz mjere energetske obnove, potencijalni prijavitelji upit mogu poslati na [email protected].